Texet logo.png
Dit is Texet, onze hoofdleverancier, als u de catalogus wilt downloaden van Texet, klik dan hier
0.jpeg

Bedrijfskleding

Wij kleden uw bedrijf van top tot teen aan. Van de receptiemedewerker tot de stucadoors, van de magazijnmedewerkers tot de account managers. Dus zowel de representatieve corporate wear als de functionele bedrijfskleding. Door een partnerschap aan te gaan met betrouwbare leveranciers kunnen wij als complete leverancier in de bedrijfskleding optreden.

JouwTenue.nl levert uw bedrijfskleding in alle mogelijke kleuren en kan door de eigen textieldrukkerij en intensieve samenwerking met borduurstudio’s snel en prijstechnisch interessant voorzien van uw bedrijfslogo.

Showroom:
In Deventer hebben we een complete showroom ingericht waar we u graag, op afspraak, ontvangen. U kunt samen met onze verkoopafdeling de gehele collecties van diverse merken bekijken en zelfs passen. Daarnaast krijgt u ook een idee hoe onze textieldrukkerij werkt. Uiteraard kan onze verkoopafdeling al uw vragen beantwoorden en geven ze een presentatie van alle mogelijkheden. Neemt u voor een afspraak Contact met ons op!

Na uw bezoek of telefonisch onderhoud stellen wij een uiterst scherpe en interessante offerte op van uw gekozen bedrijfskleding, eventueel inclusief het verwachte druk- cq borduurwerk.

Dealer van: 


LOGO-DASSY-pos-1.RGB-digitaal_GrlRrFg.jpg

GETEST DOOR PROFESSIONALS: HET ÉCHTE WERK
Bij een sterk merk hoort een sterk product en wie beter dan uzelf kan hierover oordelen? Zo worden alle DASSY collecties ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers en schakelen we ook telkens het DASSY TESTTEAM in: een groep professionals uit diverse beroepen en sectoren die elk model uit het DASSY gamma uitvoerig testen. Zonder toegevingen, beoordelen zij de kledij naar de prestaties op de werkvloer, net dáár waar het telt.

Hun aanbevelingen worden grondig bestudeerd en doorgevoerd in het ontwerp, waarna de aangepaste modellen opnieuw worden getest, net zolang het resultaat aan al hun verwachtingen voldoet. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw DASSY werkbroek, vest of overall werd getest, goedgekeurd en klaar voor actie bevonden door veeleisende professionals als uzelf.


Met de aanschaf van workwear van het toonaangevende merk Jobman kunt u erop vertrouwen dat u voor kwalitatief hoogwaardige en functionele werkkleding kiest.

Al sinds 1975 wordt de kleding van Jobman ontwikkelt met en voor professionals die weten wat belangrijk is. Zo bent u verzekerd van een goed doordacht product. Jobman heeft niet alleen volledige controle over ontwerp & productie maar voert ook uitgebreide materiaaltesten uit op ieder nieuw artikel voordat het mag worden toegevoegd aan het assortiment.

Binnen deze mannenwereld is er in de collectie van 2016 ook een assortiment opgenomen voor dames.

JOBMAN gaat voor de beste verhouding in prijs, kwaliteit en prestatie.

jobman_logo_04_ZNUyYkA.jpg

GREIFF_Logo_rgb_150dpi_gxqFR6S.jpg

In de gastronomie en het hotelwezen moet eenvoudig alles kloppen, dus ook de kleding. Deze dient niet alleen smaakvol en modieus te zijn, maar ook op gebied van kwaliteit en comfort aan alle eisen te voldoen. Dit geldt voor grote hotels en restaurants maar ook in productiekeukens.

GASTRO MODA van GREIFF is precies hiervoor ontwikkeld! Onze verschillende CUISINE collecties bieden u alle eigenschappen waaraan kleding dient te voldoen bij inzet in een zwaar belastende omgeving als de keuken. Onze collecties SERVICE en BISTRO garanderen een stijlvolle en professionele uitstraling.

GASTRO MODA van GREIFF overtuigt door uitstraling, de hoogwaardige afwerking en uitstekende onderhoudseigenschappen en daarnaast ook nog veel keuze.

6212852482834432_5b6ORK2.jpeg
projob-werkkleding.jpeg
download.png

Wilt u een afspraak maken? Klik dan op de knop!

Afspraak maken