missing image

Wij ontzorgen u met uw kleding en materialen

JouwTenue.nl levert teamkleding, materialen en accessoires van de merken Jako, Erima, Acerbis, Robey en Masita. Of het nu gaat om het eenmalig aankleden van een team of het opstellen van een complete kledinglijn voor de hele vereniging, bij JouwTenue.nl bent u aan het juiste adres.

Collectie of Custom Design?
Door onze samenwerking met bovengenoemde merken kunnen wij voldoen aan al uw wensen. Wilt u een shirt en short uit de catalogus of kiest u voor een custom design shirt. In onze webshop vindt u praktisch alle items uit de catalogi van de merken waar wij mee samenwerken. Daarnaast kunnen wij in overleg met u een uniek shirt ontwerpen en uitleveren. Lage aantallen tegen scherpe prijzen! Dit geldt overigens ook voor uw shorts en kousen. Een groot voordeel hiervan is  dat deze kleding onbeperkt kan worden geproduceerd en geleverd dus hoeft u niet na een aantal jaren op zoek naar een nieuw shirt!

Kledinglijn voor de vereniging:
In overleg met u stellen we een kledinglijn samen, van shirt/short/kous tot presentatiepak en sporttas. Alle items kunnen bedrukt worden met clublogo, sponsorlogo en nummer/initialen. Deze samengestelde kledinglijn bieden wij als extra gratis aan in een unieke club webshop, gekoppeld aan uw verenigingswebsite.

missing image
missing image

Extra voordeel:
Vanuit deze webshop gaat u als vereniging extra geld verdienen! Naast de korting voor het lid (deze korting bepalen we samen) wordt er aan het einde van ieder seizoen een percentage van de verkoop door ons aan u in de vorm van sponsorbijdrage gestort! Hoe meer u uw leden promoot om af te nemen uit de webshop, hoe hoger de inkomsten voor de vereniging!

De beste condities en sponsorbijdragen:
Doordat wij uitsluitend optreden als teamwear leverancier en ons daardoor volledig richten op het beleveren van verenigingen, bedrijven en instellingen kunnen wij altijd de beste condities bieden. Dus zowel hoge kortingen op al uw bestellingen maar ook een hoge sponsorbijdrage bij een getekende sponsorovereenkomst tussen merk, JouwTenue.nl en uw vereniging.

Interesse?
Bent u geinteresseerd geraakt in ons unieke concept? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn er van overtuigd dat we er samen uitkomen!